Tire Özel Bilgi Koleji, bu sezon Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde Pınar Karşıyaka Basketbol takımının pilot takımı olarak ligde yer alacak. İki tarafta önceki gün Özel Bilgi Koleji’nde karşılıklı protokol imzaladı.


Ali YILDIZ / Büyük Tire Gazetesi


Tire Özel Bilgi Koleji Basketbol Takımı, Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’nın pilot takımı oldu. İki taraf arasındaki anlaşma protokolü, dün Tire Özel Bilgi Koleji binasında gerçekleştirildi. Karşıyaka Basketbol Kulübü, Genç Erkekler (B) Takımı; hem İzmir Gençler Ligi, hem de Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde pilot takımı olarak seçilen Özel Bilgi Koleji adıyla mücadele edecek.


Dün mini bir törenle gerçekleştirilen protokol anlaşmasına; Karşıyaka Kulübü Basketbol Alt Yapı Takımları Başkanı Tolkar Karace, Genel Menajer Tuğrul Taşkıngenç, Karşıyaka Basketbol Şube Alt Yapı yöneticileri, Özel Bilgi Koleji Kulüp Başkanı Öner Yılmaztürk ve Özel Bilgi Koleji Koçu Mustafa Helalpara katıldı.


“BÜYÜK SEVİNÇ İÇERİSİNDEYİZ”
Pınar Karşıyaka ile protokol anlaşması yapıldıktan sonra kısa bir demeç vererek duygularını dile getiren Özel Bilgi Koleji koçu Mustafa Helalpara, Pınar Karşıyaka’nın pilot takım olarak liglerde mücadele edecekleri için büyük sevinç yaşadıklarını ifade etti. Koç Mustafa Helalpara sözlerinin devamında, “Uzun zamandır bu sevinç verici haberi bekliyorduk. Bu protokol anlaşma için Okul Müdürümüz İsmail Özgüç ve kulüp başkanı Öner Yılmaztürk bu anlaşma için yoğun çaba gösterdiler. Ve hayırlısıyla bu sezon Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi ve İzmir Gençler Ligi’nde mücadele edeceğiz.  Genç yeteneklerimiz ile hem Tire’yi hem de Karşıyaka’yı en iyi şekilde temsil edeceğimiz için mutluyuz. ” şeklinde konuştu.


“BİR BÜTÜN OLACAĞIZ”
Özel Bilgi Koleji ile yapılan protokolün kendilerini de mutlu ettiğini ifade eden Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı alt yapı sorumlusu Tolkar Karace, “Öncelikle yapılan anlaşma ile hepimiz çok mutluyuz. Özel Bilgi Koleji’nin bize verdiği destek için teşekkür ediyoruz.  Yapılan bu iş birliğinden iki tarafta inşallah memnun olur. Mustafa hoca ile birlikte oturup konuştuğumuzda bizlere Tire’yi, Tire taraftarı ve seyircisini anlattı ve bizde heyecanlanarak Tire şehrinin oyuncularımızla bir bütün olacağına inanıyoruz. Bizlerde kulübün her maçında burada salonda olup destek vereceğiz. Bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuşarak, düşüncelerini dile getirdi.



Editör: Haber Merkezi