Bayındır Belediyesi, Bayındır Motorsiklet Kulübü ve Serhat Kılavuz Motorsiklet İleri Sürüş Akademisi işbirliğiyle Bayındır’lı motorsiklet sürücülerine eğitim semineri verildi.


Serhan ADIGÜZEL / Bayındır
 
Son yıllarda yaşanan trafik kazalarında motorsikletlerin karıştığı kazalarda ölüm ve yaralı sayısının artması motorsiklet kullanımında güvenliği bir kez daha öne çıkardı. Bayındır’lı motorsiklet severlere yönelik olarak Bayındır Belediyesi, Bayındır Motorsiklet Kulübü ve Serhat Kılavuz Motorsiklet İleri Sürüş Akademisi ortaklaşa ‘’İleri Motorsiklet Sürüş Teknikleri’’ eğitim semineri düzenlediler. Seminer için Bayındır’a gelen eğitmen Serhat Kılavuz ve İzmir Motorsiklet Kulübü üyeleri seminer öncesinde Bayındır Belediyesinin Okan Erbil Kapalı pazaryerinde düzenlediği iftar yemeğine katıldılar. Konuklara Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş ve Bayındır Motorsiklet Kulübü Başkanı Hüseyin Kaykaç’ da eşlik etti.
 
İftar yemeği sonrasında Yahya Kerim Onart Kültür Merkezine geçildi. Motorsiklet kullanımında güvenliğin çok önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, bu konuda özellikle genç motorsiklet sürücülerinin bilinçli bir şekilde motorsiklet kullanmaları konusunda eğitim seminerinin Bayındır’da düzenlenmesi için katkı koyduklarını söyledi. Başkan Kertiş tüm katılımcılara teşekkür ederken, İzmir Motorsiklet Kulübü Başkanı Salih Özsüvariler, eğitmen Serhat Kılavuz ve İzmir Motorsiklet Kulübü üyesi Demet Aytürk’e çiçek takdim etti. 


Trafik kazalarına karışan motorsiklet sürücülerinin haklı olsalar dahi kazalarda ölüm veya yaralanmalara maruz kaldığını söyleyen eğitmen Serhat Kılavuz,her zaman motorsiklet kullanıcısının güvenliği en üst düzeyde tutması gerektiğinin altını çizdi.Eğitim semineri 2 saat sürdü. Seminere Bayındır’lı motorsiklet kullanıcılarıda katıldı. 

SERHAT KILAVUZ KİMDİR?
İzmir Motorsiklet Kulübü üyesidir.37 yıl ve 1.500.000 km motorsiklet sürüş tecrübesi ve İleri Düzey Sürücüler Enstitüsü (I.A.M-İngiltere) üyesi olan Serhat Kılavuz,halen kurucusu olduğu Serhat Kılavuz Motorsiklet İleri Sürüş Akademisinde eğitimlerine devam ediyor. 
Editör: Haber Merkezi