Tire’nin en eski okullarından biri olan, şimdilerde en az sayıda öğrenci ve öğretmen sayısına sahip olduğu için çok da gündeme gelmeyen şirin, sıcak ve güzide okulu Aydınoğlulları İlkokulu’nda dün güzel bir etkinlik gerçekleştirildi.

 
200 KİŞİYE DAĞITILDI
1967 yılında kurulan ve bugüne kadar binlerce kişiyi mezun eden Okulda görev yapan öğretmenler ve onlara destek olan başkan okuldan 3 öğretmenin katkısı ile hazırlatılan ‘tavuklu pilav ve ayran’, okul bahçesinde kurulan tazgahtan öğrencilere ve velilere ikram edildi. Hazırlanan tavuklu-pilav ve ayranın yaklaşık 200 kişilik olduğu açıklandı. 

OKULDA, MÜDÜR VE 5 ÖĞRETMEN GÖREV YAPMAKTA
Dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek, veliler ile kaynaşmayı arttırmak amaçlı gerçekleştirilen pilav ikramı hayratına katkı sunan Okul Müdürü Taner Özlevent ve Okul öğretmenleri; İbrahim Şenler, İbrahim Özel, Tanju Çelikkanat, Aylin Zehra Aydın ve Mehtap Görceğiz ile başka okullarda görev yapan meslektaş arkadaşları Davut Bakırcı, Mehmet Ali Atak ve Mustafa Yener’in katkıları ile yaptırılan tavuklu ve nohutlu pirinç pilavının dağıtımında Okul Aile Birliği Başkanı Necdet Murat ve bazı veliler de görev aldı.

MEVCUT ÖĞRENCİ SAYISI; 83
Okulda ana sınıfından, 4. sınıfa kadar mevcut sınıf sayısının 5 olduğunu, öğretmen sayısının da 5 olduğunu belirten Okul Müdürü Taner Özlevent, öğrenci sayılarının ise sadece 83 olduğunu ifade etti. Çoğu dar gelirli olan ailelerin yaşadığı bir mahallede yer aldıklarını, öğrencilerin zor şartlarda okuyan çocuklar olduğunu belirten Özlevent, gayelerinin; öğretmen, öğrenci ve veli arasında bağları güçlendirmek olduğunu ifade etti.



Editör: Haber Merkezi