Armada Etüt Eğitim Merkezi, Tire’de faaliyete başladı.

 

Ercan ÇELİK

 

Öğrencilerin okul dışında da eğitiminin devam etmesi adına, “Bir insan gelişir, dünya değişir!” felsefesiyle yola çıkan Armada Etüt Eğitim Merkezi, uzman ve kaliteli eğitim kadrosuyla Tire’de faaliyete başladı.

HaberTire Gazetesi’ne açıklamada bulunan Armada Etüt Eğitim Merkezi Müdürü Rahim Temizkan, kurumlarını tanıttı. Ödevlerden, ders tekrarına, konu anlatımından, etkinlik derslerine kadar çok yönlü bir şekilde, öğrencinin gelişimine katkı koyduklarını dile getiren Temizkan, “Etüt merkezimizinde öğretmen gözetiminde ve kontrolünde ödevler öğrenci tarafından bitiriliyor. TEOG sınavı için hazırlık kursu veriliyor. Okulda yapılan derslerin günlük olarak tekrar edilmesi sağlanıyor. Bu şekilde daha akılda kalıcı ve daha faydalı bir eğitim almış oluyorlar. Branş öğretmenlerimiz tarafından Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler, İngilizce derslerinden konu anlatımı yapılıyor. Yine branş öğretmenleri tarafından yazılı sınav öncesi ön hazırlık ve takip yapılıyor. Satranç, drama, sudoku, resim, müzik, eğitici ve öğretici film gibi etkinliklerle, etkinlik dersinde öğrencinin kişisel gelişimine katkı sağlanıyor. Gezi, gösteri, yarışma ve sergi gibi sosyal etkinliklerle, öğrencinin sosyal gelişimine katkı sağlanıyor. Öğrencinin kendini keşfedip, geleceğini tasarlarken, hayal ettiklerine tutkuyla bağlanmasını ve hayallerine ulaşması konusunda ona yol arkadaşlığı yapılıyor. Öğrencinin zihinsel, sosyal, duygusal gelişiminde pedagog uzmanımızla siz öğrenci ve velilere de destek olunuyor.” Şeklinde konuştu.

Bunun yanı sıra öğrencinin mental aritmetik konusunda da geliştirildiğine vurgu yapan Temizkan, “Gelişmiş özgüven, konsantrasyon ve dikkat, yargılama yeteneği ve daha güçlü hafıza için de mental aritmetik noktasında öğrencilerimizi geliştiriyoruz.” Dedi.

 

YAZ KURSU İÇİN KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Karnelerin alınmasının ardından öğrencilerin eğitimlerinin devam etmesi için yaz kursu kayıtları da Armada’da devam ediyor. Yaz tatili boyunca Matematik, Fen, Teknoloji, Türkçe, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Mental Aritmetik, Satranç, Resim, Müzik ve Eğitsel Filmlerle yaz boyunca öğrenciler yine Armada Etüt Eğitim Merkezi’nde eğitimlerini sürdürecekler.

 

ARMADA’NIN UZMAN KADROSU

Armada Etüt Eğitim Merkezi’ni benzerlerinden ayıran noktalardan biri de eğitim kadrosunun alanında uzman isimlerden oluşması. Armada’nın kadrosunu tanıyalım;

Rahim Temizkan: 1980 Bergama doğumlu, tarih ve sosyal bilgiler öğretmeni Rahim Temizkan, Ege Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden mezun olup, 2004 – 2005 eğitim öğretim döneminde Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Eğitim öğretim yılının sonunda 3 yıl Fen Bilimleri Merkezi Dershaneleri, 5 yılı idareci olmak üzere 6 yıl Uğur Dershaneleri’nde çalıştı.

 

Mustafa Ünveren: 1984 Tire doğumlu Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Mustafa Ünveren 100. Yıl Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi. 9 yıldır eğitim camiası içerisinde bulunan Ünveren, Tire Başarı Dershanesi, Sınav Dershanesi, Uğur Dershanesi, Kuşadası Uğur Dershanesi’nde öğretmenlik yaptı.

 

Burak Demetci: 1984 Tire doğumlu Fizik, Fen ve Teknolojileri öğretmeni Burak Demetci, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü’nü bitirdi. 4 yıldır eğitim camiası içerinde bulunan Demetci, Eskişehir Yerel Dershaneleri, Tire Başarı Dershanesi, Tire Uğur Derhanesi’nde görev yaptı.

 

Onur Saraç: 1984 Ödemiş doğumlu Matematik Öğretmeni Onur Saraç, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Mezunudur. 5 yıldır eğitim camiası içerisinde bulunan Saraç, Ödemiş Uğur Dershanesi ve Ödemiş Sınav Dershanesi’nde görev aldı.

 

Gülsüm Hadimli: 1991 Ödemiş doğumlu sınıf öğretmeni Gülsüm Hadimli, Uşak Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunu. 2 yıldır eğitim camiası içerisinde yer alan Hadimli, stajını Uşak Mehmet Fesli İlkokulu ve Uşak Nihat Dülgeroğlu İlkokulu’nda yaptı.


Editör: Haber Merkezi