Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Çamlıca beraberinde Bilişim Teknolojileri Alan şefi Ali Sezen ve AB projeye dahil olan öğrenci grubu ile birlikte Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.
Eğitim Öğretim ve özellikle AB projelerine verdiği destek ile bilinen Kaymakam Tanrıseven, proje ekibi ve öğrencilerle uzun uzun sohbet etti. Kaymakam Tanrıseven, Okul çalışmaları, hazırlanan projenin içeriği ve amacı ile ilgili olarak heyetten bilgi aldı; hayli heyecanlı oldukları gözlenen öğrencilerin heyecanına ortak oldu. 
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, öğrencilik hayatlarında farklı ülkeleri tanıma ve kültürleri teneffüs etmenin önemine vurgu yaptı.  


KAYMAKAM TANRISEVEN: ‘‘ UFKUNUZU GENİŞLETİN’’
Kabulde Kaymakam Tanrıseven, AB’nin projeler konusuna çok büyük fonlar ayırdığını ancak ülkemizin bu fonlardan yeterince faydalanamadığını belirtti. Tanrıseven, Proje hazırlama ve kriterlere uygunluğunun sağlanması hususunda son derece özverili çalışılması gerektiğini, ciddi bir ekip çalışmasına ihtiyaç olduğunu söyledi. 
“Avrupa’yı gezin, bilgi ve görgünüzü artırın” diyen Kaymakam Tanrıseven, hem bireysel olarak hem de Tire Kaymakamlığı bağlamında kurumsal olarak bu çalışmaların destekçisi ve takipçisi olduğunu belirtti.


ÇAMLICA’DAN KAYMAKAM TANRISEVEN’E TEŞEKKÜR VE DAVET
Okul Müdürü Hüseyin Çamlıca, Tire Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 2017 yılında hazırlayıp Ulusal Ajansa sundukları “Avrupa’ya Açılan Kapılar” başlıklı projelerinin kabul edildiğini belirtti. Çamlıca, geçen yıl da “Makine Teknolojileri Mesleki Beceri Eğitimi” isimli Erasmus+ Mesleki Eğitim projelerinin de kabul gördüğünü söyledi. 
AB Projeleri konusunda hassasiyetleri ve destekleri için Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür eden Çamlıca, Okul olarak düzenli projeler üretip sunmaya devam edeceklerini, öğrencilerin desteklenmesine yönelik oluşturulan AB fonlarından daha fazla oranda ilçe ve kurum olarak yararlanacaklarını belirtti. Kaymakam Tanrıseven’i okullarına da davet eden Çamlıca, kendilerini ağırlamaktan büyük onur duyacaklarını da sözlerine ekledi. 
Kaymakam Tanrıseven de heyet üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek bahar döneminde ziyaret edeceğinin sözünü verdi.


Editör: Haber Merkezi