Bayındır Çiçek Festivali’nde konser veren ünlü sanatçı Sümer Ezgü okuduğu türkülerle Bayındırlıları coştururken hayranları ise sahneyi çiçek yağmuruna tuttu.

  

17.’inci Bayındır Çiçek Festivali’nin 2.’inci günü renkli etkinliklere sahne oldu. Başta, İzmir olmak üzere Ege’nin dört bir yanından gelen ziyaertçiler, gündüz rengarenk çiçek stantlarını gezip, düzenlenen etkinlikleri izledi. Festivalde çocuklar da unutulmadı. Ateş, canlı heykel, sihirbaz ve palyaço, yüz boyama ile canlı “Angry Birds” oyunu maskot kahramanlarının gösterileri çocukları büyüledi. Ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Sümer Ezgü konseri öncesi Arıkbaşı Kültür ve Dayanışma Derneği “Kafkas” ekibi sahne aldı. Stadyumu dolduran yaklaşık 5 bin kişi, havai fişek gösterileri eşliğinde hep birlikte 10.’uncu Yıl Marşı’nı söyledi. Sahneye, “Çökertme” adlı şarkıyla çıkan Sümer Ezgü ise adeta Bayındır’ı salladı.

 

"ÇİÇEKLERİN RENKLERİ BAYINDIR'A YANSIDI"
Sahnede kaldığı 2 saat boyunca orkestrası ile birikte seçme eserleri seslendiren sanatçıyı hayranları karanfil yağmuruna tuttu. Bayındırlılarla birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu kaydeden sanatçı konserinde istek şarkılara da yer verdi. Stadyumdaki etkinlikleri, Belediye Meclis üyeleri ve eşi Nuray hanımla birlikte izleyen Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli konser sonunda Ezgü’ye çiçek vererek teşekkür etti. Başkan Sesli, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz festivalimiz izleyenlerden tam not aldı. Başarılı bir tanıtım gerçekleştiriyoruz. Çiçeklerimizin renkleri Bayındır’a yansıdı. Misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Editör: Haber Merkezi