Özel Dünya Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir dizi etkinlik düzenledi. Okul konferans salonunda başlayıp bahçede devam eden programa çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.

Özel Dünya Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öğretmen ve öğrencileriyle birlikte kutladı. Özel Dünya Koleji 23 Nisan’da hem kutlama yaptı hem de yeni konferans salonunun açılışını gerçekleştirdi.

Her geçen gün yenilenen yeni yüzüyle ve eğitimdeki başarılarıyla gündemden düşmeyen Özel Dünya Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda öğrencileriyle birlikte görkemli bir törenle kutlama yaptı. Özel Dünya Koleji Konferans Salonunda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Özel Dünya Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Doktor Tarkan Kızartıcı yapmış olduğu konuşmada “Atatürk gençleri ve çocukları çok severdi. Bu yüzden onlara bayram eden tek liderdir. Bu armağanın değerini iyi bilmek ve yaşatmak hepimizin görevidir. Sevgili öğrenciler, sizler geleceğin teminatısınız. İyi eğitim alarak yetişmeniz, geleceğimizin güçlü ellere teslim edilmesi demektir. Özel Dünya Koleji olarak milli değerlerimize her zaman sahip çıkmaya devam ediyoruz. Okulumuzda, öğrencilerimize hem fiziki hem de eğitim anlamında en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz.” dedi.

Bütün çocukların 23 Nisan Bayramı'nı kutlayan Özel Dünya Koleji Okul Müdürü Serkan Taşçıoğlu, “Amacımız bu tür ulusal bayramları kutlamak ve öğrencilerimize güzel bir vakit geçirmektir. Öğretmen arkadaşlarımızın öğrencilerle yapmış olduğumuz etkinlikler hem öğrenciler hem de veliler tarafından ilgi ile izlendi. Öğrenci ve velilerimizi motive etmek, onları mutlu etmek bizleri de mutlu etti. Bu programda emeği geçen bütün arkadaşlarımız ve öğrencileri kutluyorum.” diye konuştu.

Öğrencilerin hazırlamış olduğu birbirinden güzel gösteriler veliler tarafından büyük beğeni topladı.

Daha sonra bahçede devam etkinlikte öğrenciler kendileri için kurulan şişme oyuncaklarda doyasıya eğlenerek düzenlenen çuvalla zıplama, halat çekme yarışmalarına katıldılar.

 

Editör: Haber Merkezi