Sosyal yaşamdaki başarılarının yanı sıra akademik başarılarını TEOG sınavlarında alınan sonuçlar ile pekiştiren Dünya Koleji 8. sınıf öğrencileri, mezuniyet töreni ve balosunda hep birlikte eğlendiler.

Okul birincisi Ali Eren Uludağ olurken ikinci Efsane Soyer ve üçüncü Umut Can Uludağ’a belgelerini ve hediyelerini, Dünya Koleji  kurucularından Ayhan Çağlar, Okul Müdürü Serkan Taşcıoğlu ve Müdür Yardımcısı Özlem Uysal mezuniyet töreninde verdiler. 
Mezun olan diğer öğrencilerin belgelerini ise sınıf öğretmenleri ve diğer öğretmenleri verdi. Tören sonunda öğrenciler keplerini havaya atarak beklenen seremoniyi gerçekleştirdiler. Mezun öğrenciler ve aileleri mezuniyetin simgesi haline gelmiş olan dilek fenerlerini hep birlikte yaktılar. Dilek fenerleri umutlarla göğe yükselirken görülmeye değer bir tablo oluşturdular. 
2014-2015 eğitim öğretim yılı 8. sınıflar mezuniyet balosu Kuşadası Batıhan Otel’de okul idarecilerinin, kurucularının 8. sınıf öğretmenlerinin ve öğrencilerinin tam katılımıyla gerçekleşti. Baloda tüm öğrenciler göz kamaştırdı. Yıl boyunca yoğun çalışma temposundan ve büyük sınav heyecanının ardından eğitim ve öğretim dönemini başarıyla tamamlamış olan öğrenciler hak ettikleri muhteşem bir eğlenceyle yılı bitirdiler. 
Özel Dünya Koleji mezunları, mezuniyet pastasını okul yönetimi ve öğretmenlerle birlikte kestiler. Ödül töreni, kep atma ve mezuniyet pastasının ardından veliler, öğretmenler ve öğrenciler müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek hoş bir gece geçirdiler. 

Editör: Haber Merkezi