Dünya Koleji tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen resim gecesi, önceki gece okulun konferans salonunda yenilendi.


Resim gecesi, 2. Sınıf öğrencileri ve velilerin yoğun katılımlarıyla başladı. Miniklerin neşeli dakikalar geçirdiği anlarda, anne ve babalarının da keyfine diyecek yoktu. Kimi öğrenciler resim kalıplarını çizgi film karakterlerinden seçerken, kimi de tuttuğu takımın amblemiyle tişörtlerini renklendirdiler. Öğrencilere, resim öğretmenleri de yardımcı oldular.


Okul Müdürü Serkan Taşçıoğlu, velileri ve minikleri selamladıktan sonra, geceye katılanlara teşekkür etti. 2-A ve 2-B sınıfı öğrencileri ellerine aldıkları fırçalarla rengârenk boyadıkları tişörtleriyle birde hatıra pozu verdiler.
Çocukların velileriyle, öğrendiklerini paylaştıkları bir gece olduğunu belirten Taşçıoğlu, ilerleyen günlerde 3. sınıflarında bu etkinlikte yer alacaklarını söyledi. Veliler, bu tür etkinliklerden mutlu olduklarını söyleyerek, etkinliklerin öğrencilerin özgüvenlerini arttırdıklarını belirttiler. 

Editör: Haber Merkezi