FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ >>

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ >>

Fatih ŞAŞMAZ – TİRE İHA

 

Kaza, akşam saatlerinde Tire – Bayındır yolunda, Bayındır’ın hemen girişindeki yeni açılan çevre yolu kavşağında meydana geldi. Bir süredir Bayındır’da yapımı süren çevreyolu, bugün kullanıma açıldı ve çevreyolunun, Bayındır – Tire yoluyla kesiştiği noktaya dönel kavşak yapıldı. 3 kişinin hayatını kaybettiği feci kaza da tam bu noktada meydana geldi.

İddiaya göre Bayındır yönünden Tire yönüne seyir halinde olan Ferhat Sevinç yönetimindeki 09 HR 298 plakalı otomobil, çevreyolu kavşağına geldiği esnada, karşı yönden gelen Niyazi Öztürk (53) yönetimindeki 50 DP 195 plakalı TIR ile çarpıştı. TIR, otomobili önüne katarak refüjün ortasına savurdu.

 

Çarpmanın ardından kavşak savaş alanına dönerken, olay yerinde can pazarı yaşandı. Çevreden kazayı görenler durumu hemen 112’ye ve polise bildirdiler. Kısa süre içinde olay yerine gelen polis ekipleri yolun güvenliğini alırken, otomobil sürücüsü Ferhat Sevinç’in annesi Rahime Sevinç (50) ve nişanlısı olduğu öğrenilen Hatice Emeç (24) olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Sürücü Ferhat Sevinç ise ambulansla Bayındır Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Burada doktorların tüm müdahalesine rağmen, Ferhat Sevinç de hayatını kaybetti.

 

SORUN KAVŞAKTA MI?

Henüz saatler önce açılan kavşakta bugün yaşanan ikinci trafik kazası olduğu iddia edilen kazanın ardından olay yerine toplanan bazı vatandaşlar, kavşağın hatalı olduğunu belirterek, böyle işlek ve önemli bir kavşakta aydınlatmanın da yetersiz olmasından şikayet ettiler. 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ >>

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ >>

Editör: Haber Merkezi