Bayındır Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreni ile 17 çift dünya evine girdi.



Bayındır Necati Uza mahallesinde ikamet eden 17 çift Çırpı Semti Dört Eylül Şehitler Parkı’nda  düzenlenen toplu nikah töreniyle yeni bir mutluluğa adım attılar.



Çiftlerin nikahlarını Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş kıyarken, çiftlerin nikah şahitliğini Belediye Meclis üyesi Şükran Hızlıer ve Necati Uza mahalle muhtarı Kader Yanık yaptı.



Belediye Başkanı Mehmet Kertiş nikah töreni öncesinde yaptığı konuşmasında: ‘’Nikah törenimizde 17 çiftimiz dünya evine giriyor. Evlilik Türk toplumunda önemli yeri olan ,bununla birlikte birlikte sorumluluk gerektiren önemli müessesedir. Bu mutlu gecede tüm çiftlere mutluluklar dilerim. Belediye olarak evlenmek konusunda nikah işlemleri için  imkanı olmayan tüm vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açık ve yardıma hazırız’’ dedi.



Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Mehmet Kertiş ,Nurcan-Necati Ateş, Seher-Aykut Elekçi, Gülizar-Haydar Kayaş, Balkız-Ahmet Kanık, Türkan-Bayram Balık, Dilek-Cemal Ergin, Pembe-Erkan Kıyı, Hülya-Kamber Balık, Mutlu-Selçuk Balık, Seher-Emrah Balık, İnci-Taner Çubuk, Vicdan-Salih Güne, Hülya-Hasan Kıyı, Bahar-Mustafa Karademir, Özge-Gündüz Kanık, Yeliz-Müslüm Gezer, Seher-Aytekin Elekçi  çiftlenin nikahlarını kıydı. Başkan Kertiş tek tek çiftleri kutladı ve evlilik cüzdanlarını gelinlere teslim etti.




Nikah töreni sonrası çiftler sahnede temsili pasta kesme merasimine katıldılar. Nurcan-Necati Ateş çifti temsili olarak 17 çift adına pasta kesti. Belediye Başkanı Mehmet Kertiş ve tüm çiftler roman havası şarkılar eşliğinde oynadılar.
Editör: Haber Merkezi