CHP'de kurultay sürecine gidilirken ilçelerde seçim heyecanı başladı. Olağan kongreye Foça CHP üyeleri, vatandaşlar, Foça CHP meclis üyeleri ve Belediye Başkanı Gökhan Demirağ katıldı. Açılış konuşmasını İlçe başkanı Günal Biçer yaptı.
 
Foça'da CHP Gençlik kolları Başkanlığı seçimi yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçesinde yapılan seçimde tek liste tek aday vardı.aday yarıştı. Oy çokluğu ile Baran Gezmiş Yıldırım , yeni gençlik kolları başkanı oldu.
 
Baran Gezmiş Yıldırım basın açıklaması yaptı. Baran “ Emperyalizme karşı başkaldırıp ulusal direnişi yürütüen stratejik bir devrimi gerçekleştirip çağdaş bir model oluşturan büyük devrimci Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu şanlı cumhuriyet Halk Partisi her zaman olduğu gibi bu günlerde de en büyük örgütlerden birisidir
Ben de siyasi yaşamımı Cumhuriyet Halk Partisinin ilkelerini ve evrensel değerlerini benimsemiş bir partili olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde Altı Ok felsefesi doğrultusunda şekillendirdim geçtiğimiz iki genel seçim sonucunda her ne kadar istenilen sonuçlara ulaşamamış olsakta biz gençler olarak umutlarımızı yitirmeden çalışmalarımıza devam etmek zorundayız “ dedi.
 
Yönetim kurulu Başkan: Baran Gezmiş Yıldırım, Kemal Çiftci, Hanifi Atalay, Tolga akaya, Selahattin Aktaş, Emrah Taşkıran, Serdar Atalay, Anıl Hekimoğlu, Aslıhan Sarı, Çisil Çetin, Nazlıcan oğraş, Emre Güney, Ahmet Ceylan, Cavit Bağcı, Oğuz Tuncel, Ebru Çıtak'tan oluştu.
 
Baran Gezmiş Yıldırım Kimdir ?
1992 Foça Bağarası doğumlu, 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü. ilk okulu Bağarası’nda, Liseyi Menemen teknik lisesinde, Üniversiteyi Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde devam etmekte. Aynı zamanda aile işletmelerinde elektrik – elektronik teknikerli olarak çalışmakta.
Editör: Haber Merkezi