Ege bölgesinde son beş  yıldır gezmedik il ,ilçe,belde,köy bırakmayan Ak Parti  2.Bölge Milletvekili aday adayı Makina Mühendisi,'' Ağaç Doktoru'' lakaplı Savaş Çelebi adaylık yolunda tarımla,köylüyle teşkilatlarla iç içe..Doğal ve sempatik diliyle, insanlarla iletişim kurmakta, kalplerinde yer aldı.


Çelebi'nin,Meclis yolunda adaylar arasında iddalı  oldugunu görmekteyiz.Temayüllerde tüm basının dikkatini üzerinde toplayan, Ağaç Doktoru lakaplı Çelebi, Ankara  AK Parti Genel Merkezininde dikkatini de basından çekmeyi başardı,Seçim çalışmlarına İl içerisin deki STK'ları ziyaretleriyle sürdürmektedir..

Ege'yi karış karış gezdim,
Çelebi şöyle devam etti;Gittiğim hiç bir  ilçede,köyde, mahallede yabancılık çekmedim. Şahsım olarak yirmi yılı aşkındır İzmir'de ikametgah etmekteyim.Gerek mesleki anlamda, gerekse iş hayatımda gitmediğim il ,ilçe ,belde köy  kalmadı. Egeyi karış karış gezdim.  Hatta aynı köye bir ayda 3 kez gittiğim zamanlar olmuştur.Halkın içinde  tarımla ilgili çalışmlarımda sahada oldum hep.Seçim öncesinde de  halkın içinde vardım şimdi de varım.Bu yeni bir beklentim değildir anlayacağınız dedi.
Köylü benim,işçi benim, gerçek  doğayı koruyan çevreci benim..
Çelebi şöyle devam etti;Tarımın sorununu yakınen  tahlil ettim.Ağaçlarımız kurumazsın,ürün azalmazsın dedim.İnanın artık insanlar içerisinde kendi ailelerinden biri olarak sevgi görmekteyim.Tabiki bu durum bana onur gurur vermektedir. Allah'ın izniyle meclise gittiğimde  AK Parti nin tarımsal şahlanışını birlikte göreceğiz.Doğamızı çevremizi nasıl koruyacağımızı ,çiftçilerimizin sorunlarını yakından takip edeceğim.İzmirimizi en iyi şekilde temsil edeceğimden şüpheniz olmazsın.Köylü benim ,işçi benim, emekçi benim,tarlada ki tarktörü kulllanan yine benim..
Çiftçilerimizin yüzü gülüyor..
Çelebi, ülkemiz tarım ülkesidir.Cenabı- Hak tüm  bu bereketi, bollugu bizler için vermiştir..Bir yılda dört mevsimi yaşayan cennet bir ülkeye sahibiz. Ege tarımın en büyük potansiyeline sahip bir bölgemiz.İnciriyle,üzümüyle,domatıyla,zeytini ve zeytin yağı ile marka bir bölgeyiz.Hele hele Küçük Menderesten bereket bolluk akıyor.Toprağının verimli olması ,iklim şartlarının üretime uygun olması bulunmaz bir nimet çok şükür..  Cennet gibi, bir tarım ülkesiyiz.dedi.Çiftçimizin yüzü gülünce, ekonomimin yüzü güldüğü bir gerçektir. Ne kadar bereket , verim, kaliteli ürün demek  o kadar mutluluk huzur demektir.Bu nedenle çiftçilerimizin sorunlarını, verimli ürün almalarını sağlamaya devam edeceğim dedi.
Temayyül teşekkürü;
AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Ağaç Doktoru Savaş Çelebi'den  temayüle katılan AK Partililere teşekkürlerini sundu. Saygı ve sevgi içinde İzmir AK Parti olarak şölen havasında bir temayül yoklaması yaptıklarını söyleyen Savaş Çelebi, bu durumunda gurur duyduğunu söyledi. Ağaç Doktoru Savaş Çelebi açıklamasında şu görüşlere yer verdi:"Çok seviyeli, sevgi  saygı  içerisinde bir    bir   şölen havasında   temayul yoklaması  yapıldı. Bütün  aday adaylarının  birbirleriyle  olan  son derece sevgi ve saygı içerisinde   ilişkilerinin takdire  şayan  olduğunu  gördüm ve  bir AK partili olarak  gurur duydum. Çünkü sevgi, saygı ve   huzur  olmayan  bir  yerde gelişmeden söz etmek  mümkün  değildir. Ayrıca oldukça şeffah, herhangi bir  karmaşaya, kuşkuya  mahal  vermeyecek kadar  iyi  bir   organizasyon   ile temayül yoklamasını  başarılı bir  şekilde   tamamlanmasını  sağlayan AK Parti İzmir Teşkilatı'nın tamamını  tebrik ediyorum."
Kuruyan bir ağaç gördüğümde ölmüş bir insan görüyorum..
Makina Mühendisi-Ağaç Doktoru lakaplı Savaş Çelebi,Tabiki ağaçlarımız kimi zamanlarda kurtlanmaya,kurumaya maruz kalmaktadır.Halk deyimiyle hasta ağaçlarımız çok. Kansere yakalanmış ağaçlarımız çok.Bu konuda geniş ve bilimsel platformlarda ,ünüversitelerle, akademisyenlerle ,tarımda uzman olan arkadaşlarımla ziraat mühendisi arkadaşlarımla uzun bir istişareden ,araştırmalarımızdan sonra ağaçların kurumasını  engellemek adına elde ettiğimiz ürünümüzle,malzememizle görülmemiş bir başarı sağladık..
Laf üretmiyorum,derman üretiyorum..
Bu konuda ülke tarımına faydalı olduysam ne mutlu bana.Laf üretmiyorum,derman üretiyorum ,daha fazla ürün daha fazla bereket ve daha fazla huzurun adresi olduk.Üreticinin yüzünün gülmesi ülkenin, ekonomisinin yüzünün gülmesi demektir.Kuruyan bir ağaç gördüğümde ölmüş bir insan görüyorum açıkçası dedi.
14 Mart 2015 Saat:14:00'da mülakata gireceğim,
Ağaç Doktoru 2.Bölge Milletvekili aday adayı Savaş Çelebi,  AK Parti Sözcüsü Sayın Beşir ATALAY'ın makamından aranılarak  mülakat  tarihimin   14 Mart 2015  günü saat 14:00 olduğu bana  bildirilmiştir. Bütün aday adaylarına  başarılar diliyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin.Kazanan İzmir olsun,yeni Türkiye olsun dedi.

Editör: Haber Merkezi