En sevdiğim oyuncağım enjektör kapağı, vurunca dönerek ilerliyor. Peşinden bir koşuyorum sonra duramayıp çarpıyorum duvarlara, artık daha kiloluyum biraz gürültü oluyor ve her defasında içeriden mavinin sesi güneşşş! Hasta var sessiz ol.
İçeride üç siyah kardeş var, çok kötü kokuyorlar. Mavi sürekli iğne, serum, ilaçlar koşturuyor. Biri kusuyor mavi temizliyor sonra diğeri kusuyor onu da temizliyor bu iğrenç döngü böyle devam ediyor. Bir de çok kötü kokulu tuvalet yapıyorlar.  Bu üç kardeş sürekli kokarca gibi kokular yayıyorlar. Sanırım o gün burnumun pek çok hücresi felç oldu. 
Mavi bunun viral bir hastalık olduğunu söyledi.


Parvo viral enterit diye değişik bir adı var. Birde bu çocuklarda parazit varmış annelerinden almışlar her kustuklarında ve tuvaletlerinde onlardan da çıkıyor. O yüzden o odaya dahi girmek istemiyorum. Viruslar çok kuvvetliymiş öyle ilaçla falan yok edemiyormuşsun. Her canlının kendine özel bir bağışıklık sistemi varmış eğer o kuvvetli olursa hastalığı atlatırmış. Günü gününe aşı yapılması gerekiyormuş. Mavi çok endişeli ilk aşılar atlandığı için bu kardeşlerin durumunun kritik olduğunu söylüyor.


Kardeşlerden ikisi hastalığı atlatabildi. Sonrasında mavi üç haftada bir gelmelerini söyledi. Neyse ki artık çok kötü kokmuyorlardı. Bizi ikinci defa aşı için ziyarete geldiklerinde bir tanesine tısladım , o da çok korktu. 
Çok keyif aldım… sadece 850 gramım ve bir rotu korkuttum.
Benim gözüm biraz daha küçüldü.Mavi dört saatte bir ilaçları uygulamalıyız diyor ama benim hep uykum oluyor yada tam oyunumun en heyecanlı anına denk geliyor. Bu yüzden huysuzlanıyorum kızıyorum oda kızıyor sonra üzülünce kıyamıyorum yaptırıyorum ilaçlarımı. İnsanlar alıştı bana ama hala acıyarak bakıyorlar.bana acımaları hiçbir şey değiştirmiyor. Halbüsü yaş mama çok şey değiştirebilir.  Ben güneş mavinin kızı rotların korkulu rüyası…..