Dinçol ile birlikte heykeltıraş Arzu Tanlası Erkan, ressam ve heykeltıraş Esin Öner , kaligraf ve ressam Murat Patur, fotoğraf sanatçısı Taner Öner ve heykeltıraş Timuçin Gözaydın “Zaman ve Nefes” başlıklı karma sergide sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Yaşam alanınızın konforu dışında, hayatı doğallığıyla, sınırlarınızı zorlamadan kabullenip özgürleşmenin yansıtıldığı sergide sanatseverler için doğanın yeniden keşfedilip anlanacağı bir pencere açılıyor.

Küratörlüğünü (Sanat yöneticiliğini) Yeşim Mançe’nin üstlendiği sergide yer almaktan onur duyduğunu ifade eden Tire Belediye eğitmeni İbrahim Dinçol "Belediyemizin kurslarında öğrenci yetiştirmeye ve sanatımızı öğretmeye devam ediyoruz, bu bağlamda sanata ve sanatçıya desteklerini esirgemeyen Tire Belediye Başkanımız Sayın Salih Atakan Duran’a teşekkür ediyorum" dedi.

4 Mart tarihinde açılan Zaman ve Nefes Sergisi,  14 Mart 2020 tarihine kadar Alsancak’ta bulunan Galeri A Güncel Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

Editör: Haber Merkezi