Tire Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’inde yeni dönem başladı. Tire Belediyesi’nin girişim ve desteği ile, bölgemizin tarım emekçilerinin kazanımının arttırılması, toplanan mahsullerin pazar değerinin korunması, katma değer eklenerek Tire markası adı altında Türkiye pazarına açılması amacı ile 2016 yılında faaliyete başlayan Tire Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’nin Yeni Başkanı oy birliği ile Gökhan Güngör oldu.. 

Gökhan Güngör: Geleceğe Umutla Bakıyoruz!

İlçemizin tarımsal değerlerine sahip çıkan, çiftçiyi, emekçiyi ve üreticiyi korumayı amaçlayan bir oluşuma önderlik etmenin kendisine mutluluk verdiğini söyleyen Gökhan Güngör, bir çiftçi ve köylü çocuğu olarak taşıdığı misyonun yükünün omuzlarına ağır gelmediğini ve geleceğe umutla baktıklarını söyledi.

Orhan Albayrak ve ekibine teşekkür plaketi

Bir önceki dönem büyük fedakarlıklarla kooperatif adına emek veren Orhan Albayrak ve ekibinin, bu güne kadar göstermiş oldukları çaba ve özverisine dikkat çeken Başkan Gökhan Güngör, Orhan Albayrak’a teşekkür plaketi verdi. 

Tarımsal Kalkınmayı Destekleyen Belediyecilik

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın kendilerine verdiği destek ile yola çıktıklarını belirten Gökhan Güngör, tarımsal kalkınmanın önemini kavramış bir belediye olmanın gururunu taşıdıklarını, bu hususta bayrağı teslim edecekleri güne kadar yılmadan çalışacaklarını belirtti.

Editör: Haber Merkezi