Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in, Tire’ye kazandırdığı en önemli değerlerden olan Tire Gölet Restoran özellikle hafta sonları ilçeye gelen misafirlerin akınına uğruyor. 

Tire Belediye Basın


Deniz ürünleri başta olmak üzere, sıcak ve soğuk meze çeşitleri ile müşterilerine farklılıklar sunulan Gölet Restoran’da kahvaltı hizmeti de veriliyor.
Gölet Rekreasyon alanı ile ilgili açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek: ‘’ Tirelilere sunduğumuz alternatif yaşam alanlarının yoğunluğu bizleri sevindiriyor. Demek ki yaptığımız işler insanların hoşuna gidiyor. Tirelilere hizmette sınır tanımayacağız. Projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Arappınarı’ndaki yoğunluğu ve memnuniyeti hep birlikte görüyoruz. Derekahve her gün dolu, Tire Gölet’te insanlar yürüyüş yapıyor, spor yapıyor, sohbet etmeye geliyor, dışarıdan gelen akrabalarını buraya övünerek getiriyor. Gölet Restoran da öylesine; eşsiz manzarasıyla Tire’yi tam karşıdan görerek günün her saatinde keyif veriyor. Daha büyük işler başaracağız, hep birlikte Tire’nin çehresini değiştirmeye ve Tiremizi büyütmeye devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi