Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar Tire’nin her yerinde artarak devam ediyor.

Tire Belediye Basın

İzmir BŞB ve Tire Belediyesi, yol yapım, genişletme, tamir onarım, bakım, asfaltlama, bordür ve kaldırım çalışmalarından sonra şimdi de ilçe sınırları içerisinde dereler için çalışma başlattı. Derelerde Tire Belediyesi ile koordineli olarak tarama çalışması, temizlik, bakım ve suyun önünü açma çalışmaları sürdürülürken, İZSU Dereler Bakım ve Körfez Tarama Şube Müdürlüğü yetkilileri de çalışmaları denetledi. Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, Dış İlişkiler Koordinatörü Nabi Atakav, Muhtarlıklar Müdürü Fikret Bük ve İZSU Dereler Bakım ve Körfez Tarama Şube Müdürü Fatma Mesutgil çalışmaları bizzat yerinde takip ettiler. Yapılan çalışmalarla olası doğal afet riskine karşı da önlem alınmış oluyor. 

İlçe merkezi başta olmak üzere, Beylerderesi, TOKİ Deresi, Derekahve’nin Havuzları ve Şelaleleri; ayrıca Karateke, Hasançavuşlar, Ayaklıkırı, Işıklar, Sarılar gibi mahallelerde çalışmalarını tamamlayan İZSU Dereler Bakım ve Körfez Tarama Şube Müdürlüğü ekipleri Çobanköy, Yenişehir ve Mahmutlar Mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor. 



Editör: Haber Merkezi