Bütün Şehir Yasası kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde ortaklaşa yürüttüğü asfaltlama çalışmaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü Ekipleri'nin da katılımıyla ilçenin her köşesine yayıldı.
 

Tire Belediye Basın



                Tire Belediyesi'nin talepleri ve girişimleri üzerine bir ihaleye çıkan Karayolları Bölge Müdürlüğü, ilçemiz şehir içinde sorumluluk sahasında bulunan yolların yapımına geçtiğimiz gün başladı.                             

                Karayolları Bölge Müdürlüğü Ekipleri tarafından yürütülen çalışmalara, Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü alt yapı konusunda, güzergahların belirlenmesinde, içme suyunun, gerektiği yerlerde doğalgazın, elektrik hatlarının yerlerini gösterip, uygun yerlerin tespiti noktasında teknik destek veriyor.

                Çalışmaların ilk etabı, Tire Belediyesi Toptepe Aile Gazinosu altında bulunan kafeden başlayarak Atatürk Okulu'na kadar, oradan Gökçen Efe Meydanı'ndan geçerek Mehmet Çoban Bulvarı'na; garajın önünden yol ayrımında bulunan ışıklara kadar komple sıcak asfalt yapılarak devam edecek.

                Çalışmaların diğer etabı ise; ilçemizin Selçuk Yolu girişinden başlanarak Turgut Özal Bulvarı'na devam eden yol güzergahında başlayacak. Turgut Özal Bulvarı'ndaki orta refüjler komple değiştirilip eskiyen bordürler yenilenecek. Yapılacak yağmur suyu drenaj hattının ardından bu güzergahlara da komple sıcak asfaltlama işlemi yapılarak buradaki çalışma da tamamlanmış olacak.

                Çalışmalar Turgut Özal Bulvarı'nın ardından Hastane Kavşağı ve İnönü Bulvarı'nda da aynı şekilde bordür, yağmur suyu drenaj hattı ve nihayetinde çalışmaların son mevkii olan Doğu Çevre Yolu, yani Fatih Sultan Mehmet Bulvarı da dahil olmak üzere sıcak asfaltlama çalışmalarıyla burada da son bulacak.

Editör: Haber Merkezi