İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi işbirliği içerisinde Tire’nin Sokak ve caddelerinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

 

Tire Belediye Basın

 

6360 sayılı bütün şehir yasasının getirmiş olduğu avantajlar her iki belediyenin uyumlu çalışmaları sayesinde vatandaşın yüzünü güldürüyor. Baştan aşağıya yenilenen Tire sokaklarında adım başı çalışma görmek mümkün. İZBETON ekipleri, Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile koordineli olarak sokak sokak, cadde cadde asfaltlama yapıyor.

Ekipler, Resulzade Bulvarı, Melengiç Evleri, Piri Reis, Gençlik, Samim Üzer, Doğan, Mehmet Güvensay, Taksim, 30 Ağustos, Evliya Çelebi, Sadık Giz, Can Egeli caddelerinde ve Destan, Bahadır, Furkan, Yaren, Ekol, Elmas, Gelin, Anıt, Halk, Koza, Diyar, Ayçiçeği, Ayışığı sokaklarında asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

 

Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yetkililerinden yapılan açıklamada son bir hafta içinde 25 cadde ve sokakta toplamda 110.000 metre asfaltlama yapıldığı ifade edilirken, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak çalışmaların devam edeceği belirtildi. 

Editör: Haber Merkezi