Tire Belediyesi Kent Konseyi son yerel seçimlerin ardından çalışmalarına hızlı şekilde devam ediyor.

İçişleri Bakanlığınca 08/10/2006 Tarih ve 26313 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Kent Konseyi Yönetmeliği gereği Tire Belediyesince oluşturulan Kent Konseyi 24 Haziran 2014 Tarihinden bu yana yapmış olduğu çalışmalarla Kurullarını oluşturmuş ve çalışmalarını devam ediyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz Cumartesi günü Şehir ve Şehircilik komisyonu ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Komisyon Temsilcisi Berna KİREŞÇİ başkanlığında toplanan komisyon İbrahim KOÇ, Resül KARA, Ebru ERCAN, Volkan BAYRAKTAR, Tülay BOZO KALFA’ dan oluşmakta. 

Komisyon hakkında bilgilerine başvurduğumuz Komisyon üyeleri Daha güzel ve yaşanır bir şehir için çaba sarf ettiklerini, Mahalle Mahalle, Sokak Sokak İlçenin fiziki sorunlarını tespit edip projelerle çözüm sunmak ve Tire’nin temiz ve güvenli bir İlçe olabilmesi adına çalışmalar yaptıklarını kaydettiler. 

Önümüzdeki süreçte saha çalışmalarına da başlayacak olan Komisyon, Tire Belediye Başkanı Tayfur ÇİÇEK’in kendilerine her konu da yardımcı olduğunun da altına çizdiler.

Editör: Haber Merkezi