Geçtiğimiz haftalarda Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından köylerdeki sorunların belirlenmesi için gönderilen ekipler sorunları tespit ettiler. Daha sonra kolları sıvayan Tire Belediyesi öncelikle Kırtepe Köyü'nde yol açım çalışmasına başladı.


Belediye Basın


Peşrefli Köyü'ne iş makineleri ve malzeme desteğinde bulunarak meydan yapımına yardımcı olan Tire Belediyesi, Dallık Köyü'nde, Kireli Köyü'nde ve Çukurköy'de yol çalışmaları gerçekleştirdi ve yollara büz yerleştirdi. Başköy'de ise voleybol sahası yapımı ve yol düzeltme çalışmaları tamamladı. Yuvalı ve Yemişler Köyü'ne de taş ve kum desteğinde bulunan Tire Belediyesi, araçları ile yol yapım çalışmaları yaptı. 
Belediye Başkanı Tayfur Çiçek :'' İlçemizle birlikte köylerimizde de büyük değişiklikler başlayacak, hemşehrilerimiz artık böyle köklü değişikliklere hazır olsunlar. Gün geçtikçe daha da güzel bir şehre sahip olacağız, yapacağımız yenilikler ve değişikliklerle birlikte daha huzurlu bir hayata sahip olacağız. Tiremiz, köyleriyle birlikte örnek bir şehir olacak.  


             
Köylülerimiz ile devamlı iletişim halindeyiz. Muhtarlarla belirlediğimiz sorunların çözümü için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Herkesi memnun etmeye çalışıyoruz'' dedi.

Editör: Haber Merkezi