Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın talimatıyla  hayata geçirilen uygulama sayesinde Tireli vatandaşlar, belediyeye bildirmek istedikleri sorunların çözümü için 0530 237 19 98 numaralı WhatsApp hattından Tire Belediyesi'ne anında ulaşılabilecek.

Tire Belediyesi'nin 0530 237 19 98 numaralı Whatsapp hattı üzerinden vatandaşlar, bilgi ya da fotoğraf paylaşarak çözüm istedikleri sorunları iletebilecekler. Tire Belediyesi Whatsapp hattına gönderilen dilek, istek ya da şikayetler anında ilgili birimlere yönlendirilecek.

HIZLI ÇÖZÜM ANINDA HİZMET

Tire Belediyesi Whatsapp hattının, vatandaşların isteklerinin anında çözümü için devreye sokulduğunu söyleyen Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "Whatsapp, günümüzün en yaygın iletişim ve paylaşım platformu. Biz de bunun bilincinde olarak vatandaşlarımıza daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için bu uygulamamıza başladık.

BU UYGULAMA HALKIMIZIN SESİ OLACAK

Belediyemizin Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçe  Müdürlükleri'nin saha sorumluları ve Zabıta memurlarımız sürekli olarak ilçemizde bulunan sorunları tespit edip görevini yapıyor. İlçemiz merkezde bulunan 22 ve kırsalda bulunan 66 mahallesi ile gün geçtikçe daha çok büyüyor. Bununla birlikte gözden kaçırılan durumlar olabiliyor. Açtığımız Whatsapp Hattımız bir nevi vatandaşımızın sesi olacak. Böylece mahallelerdeki olumsuzluklardan daha çabuk haberdar olup ve daha çabuk çözüm üretebileceğiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi