Tire Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki personele moral yemeği düzenledi. Yemek öncesinde temizlik işlerinde görev yapan personele yeni kışlık elbiseleri de dağıtıldı.
Tire Belediye Basın

Düzenlenen yemeğe Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Başkan yardımcısı Mengü Önler, CHP Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan, Temizlik İşleri Müdürü Birtan Armağan, Dış İlişkiler Koordinatörü Nabi Atakav, Zabıta Müdürü Tarık Bolpaça ve temizlik işleri personelleri katıldı. 

Yemekte çalışanlarına konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek sözlerine biz büyük bir aileyiz diyerek başladı. Aile sıcaklığı içerisinde iş disiplininden kopmadan çalışmaların devam etmesini isteyen Başkan Çiçek ‘’Tiremiz sizler sayesinde temizleniyor, gece gündüz demeden çalışıyorsunuz, çalışmalarınızı görüyor, takdir ediyorum. Bildiğiniz üzere temizlik şirketi ile aramızdaki protokolü feshettik. Fesih sonrasında hiçbirinizi mağdur etmeden diğer taşeron şirketlere geçişinizi sağladık. Mevcut sıkıntımız araçlarımızla ilgili. En son 2 araç alarak filomuza takviye yaptık. İlgili arkadaşlarımızın almak istediğimiz araçlarla ilgili piyasa ve fiyat araştırmaları devam ediyor. Çok kısa zamanda yeni araçlarımızı da filomuza dâhil edeceğiz’’ dedi. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ayrıca personeli iş güvenliği konusunda da uyardı. Önceliğin iş güvenliğinde olduğunu hatırlatan Başkan Çiçek, özellikle Tire’nin uzak mahallelerine giderken personelin araç arkasında değil kabin içerisinde gitmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi