Tire Kurtuluş İlk Öğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri Aynur Saraç ile birlikte Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Tire Belediye Basın

Aynı zamanda emekli bir eğitimci olan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, minik öğrencileri makamında ağırladı. Tek tek başkan amcalarının ellerinden öpen öğrenciler kendilerini tanıttıktan sonra doğa için yaptıkları resimleri ve beraberinde getirdikleri çiçeği Başkan Çiçek’e takdim ettiler. Öğrencilerin, okullarına geri dönüşüm konteyneri isteklerini kırmayan Başkan Çiçek derhal talimat vererek daha öğrenciler makamdan ayrılmadan konteynerin okula gönderilmesini sağladı.


Her bir öğrencinin sorularına samimiyetle cevap veren Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek sözlerine kendisinin de Kurtuluş İlkokulu mezunu olduğunu ifade ederek başladı. Başkan Çiçek, okuldan mezun olmuş ve şu an mesleklerinde başarılı olan isimlerden de bahsetti. Öğrencilere spordan, sosyal faaliyetlerden ve hiçbir etkinlikten uzak durmamalarını öğütleyen Başkan Çiçek sözlerini şöyle sürdürdü ;’’ Başarılı öğrenci olmak sadece derste ve sınavlarda gösterilen başarılardan ibaret değildir. Her öğrenci derslerini aksatmayacak derecede spor, sosyal faaliyet ve etkinliklerle ilgilenmelidir. Bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Her yönden mükemmel yetiştirilmelidirler. Onlara hem bizim hem de bu ülkenin ihtiyacı var. Dolayısı ile bu genç beyinlerin ülkemizi en iyi şekilde temsil edebilecek duruma gelmeleri için biz de elimizden geleni fazlasıyla yapmalıyız. Bu çerçevede biz Tire’de okulları, okul ayrımı gözetmeden destekliyoruz, desteklemeye de devam edeceğiz. Spor salonumuzda sizler için her branşta eğitmenlerimiz var. 3 ligde takımı olan hatta iki takımı olan tek ilçeyiz. Siz öğrencilerimizi de maçlarda görmek istiyoruz. Yeni stadımızın inşası devam ediyor. İleride milli maçların bile yapılabileceği bir stadyuma kavuşacağız.  Televizyondan izlenen spor müsabakası ile canlı izlenen arasında çok büyük fark var, oraya gelip o heyecanı yaşamalısınız. Sporda, sanayide, kentleşmede, turizmde daha yaşanabilir bir kent olma yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Bizler, bu çalışmaları geleceğin sahibi sizler için yapıyoruz.  Gelecek için çalışırken geçmişimizi de unutmuyoruz. Tire Belediyesi tarihi yapıları ayağa kaldırma restore etme konusunda en çok projesi olan ve projeleri hayata geçiren bir belediyedir. Bu konuda ödüllü bir belediyeyiz. 

Editör: Haber Merkezi