Meyve Bahçeleri projesi kapsamında Tire merkezde bulunan park, yeşil alan ve kaldırımlarda uygun alanlara meyve fidanları dikildi.

1000 ADET FİDAN DİKİLDİ

Erik, armut, elma, badem, ayva ve mandalina meyve fidanları ile birlikte ilçe genelinde ıhlamur, çınar, oya ağacı, erguvan, süs elması, süs eriği ve mavi servinin de olduğu bin adet fidan dikildi.

Mevcut kent yaşamı içerisinde hem şehre estetik bir görüntü kazandırmak hem de çocuklarımıza meyve ağaçları ile dolu bir Tire bırakmak için böyle bir proje gerçekleştirdiğini ifade eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, " Ailelerimiz ile zaman geçirdiğimiz park, yeşil alanlarda, refuj ve kaldırımlarda, çocuklarımıza dalından meyve yiyecekleri ağaçların fidanlarının dikimini gerçekleştirdik.

ZOR GÜNLERİ ATLATTIKTAN SONRA GÜZEL ZAMAN GEÇİRMEK ÜMİDİYLE

Göreve geldiğimizden bu yana başta yeşil alanlar olmak üzere parklardan, sokakların bakım ve temizliğine kadar kentimiz daha iyi görünsün diye mesai harcıyor, yeşiliyle, doğallığı ve ağaçlarıyla Tirelilerin daha rahat nefes aldığı, dışardan gelenlerin ise hafızalarında hayranlık bırakacak bir kent görünümü için çalışıyoruz. Ülkemiz bu zor günleri geçirdikten sonra hepbirlikte bu güzel parklarımızda güzel zaman geçirmek ümidiyle" dedi.

Editör: Haber Merkezi