Tire Belediyesinin gölet rekreasyon alanı kapsamında geçtiğimiz yıl başlattığı restoran çalışması tamamlanarak geçtiğimiz günlerde hizmete açıldı.

 

Tire Belediye Basın

 

Bölgede eşi benzeri olmayan restoran, balık ağırlıklı olarak Tireliler başta olmak üzere bölge genelinde hizmet verecek. Tamamen çelik konstrüksiyondan yapılan restoran 486 m2 iç alan ve 250 m2 terası ile ferah bir mekanda hizmet verecek.

Günlük balık çeşitleri ve balık meze çeşitleri ile şimdiden Tirelilerin beğenisini kazanan restoranda alternatif olarak ızgara köfte çeşitleri de müşterilere sunuluyor. Önümüzdeki günlerde kahvaltı çeşitleri ile de hizmet verecek olan restoran 300 kişi kapasiteli. Uygun fiyatları, eşsiz göl ve şehir manzarası ile bölge genelinde iddialı olan Gölet Restoran’ın rezervasyon numarası ise 0232 500 10 55

 

RESMİ AÇILIŞ CUMARTESİ GÜNÜ

Bayramın ikinci günü Tirelilere kapısını açan restoranın resmi açılışı ise cumartesi günü yapılacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Milletvekilleri civar Belediye Başkanları ve çok sayıda seçkin davetli topluluğunun katılacağı törenle kurdelesi kesilecek.

 

HERŞEY HAYAL ETMEKLE BAŞLAR

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek “Her şey hayal etmekle başlar ama biz hayalleri gerçeğe dönüştürmek için var gücümüzle çalıştık ve Tirelilere ölümsüz bir eser bıraktık. Eşsiz manzarası ve doğası ile gölet ve gölet restoran Tireli hemşerilerimizin hizmetinde. Mazeret üretmedik önümüze çıkan engelleri tek tek aştık. Hep az laf çok iş dedik.  Bütünşehir yasası kapsamında gelirlerimizde ciddi ölçüde kayıplar oldu. Ama biz bunu da mazeret kabul etmeyip akılcı projeler üreterek Tireli hemşerilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Gölet Restoran ve  Kent Müzemizin resmi açılışını cumartesi günü Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu, Milletvekillerimiz başta olmak üzere geniş bir katılımla gerçekleştireceğiz. Bu mutlu günümüzde tüm Tireli hemşerilerimizi de yanımızda görmek istiyoruz. Açılışımıza tüm hemşerilerimiz davetlidir.


Editör: Haber Merkezi