Uzun süredir Tire Belediyesi’nde İbn-i Melek Kütüphanesi’nden sorumlu olarak çalışan Fatih Altın, geçtiğimiz günlerde Tire Belediyesi bünyesinde kurulan Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’ne Müdür olarak getirildi. Kütüphanede görev yaptığı süre boyunca birbirinden başarılı işlere imza atan Fatih Altın, yeni görevine resmen başladı.

Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’nün görevleri arasında Güvenlik, ulaştırma, hizmet binası sorumluluğu ve danışma birimi sorumluluğu var.

FATİH ALTIN KİMDİR?

1980 Yılı’nda Tire’de doğan Fatih Altın, Tire’deki ilk ve orta öğretiminin ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünü kazandı. 2002 yılında buradan mezun olan Altın, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın açtığı sözleşmeli subaylık sınavlarını kazandı. 2005 yılında Diyarbakır’da Teğmen olarak askerlik görevine başlayan Altın, 2007 yılında Üsteğmen rütbesi ile Manisa Er Eğitim Birliği’ne atandı. 2012 yılında önce Bingöl’e ardından Şırnak’ın Uludere’ye giderek Bölük Komutanlığı görevlerini üstlendi. 2013 yılında Kara Kuvvetleri ile sözleşmesini tamamlayan Altın, Tire Belediyesi’nde göreve başladı. Evli ve 2 çocuk babası olan Altın, geçtiğimiz günlerde Tire Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’ne getirildi.

Editör: Haber Merkezi