İlçemiz, gerek belediyemize bağlı ekiplerin, gerek İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin farklı kollardan ilçenin çeşitli yerlerinde yaptıkları çalışmalarla, hareketli günler geçiriyor.



Tire Belediye Basın



 İlçemizin çehresinin değişmesi, üreticinin mağduriyetinin giderilmesi ve sorunların ortadan kaldırılması için harekete geçen ekipler, her gün Tire için çalışma-ya devam ediyorlar.



 Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemizin çeşitli yerlerinde yapılan yol asfaltlama çalışmaları hafta buyu sürerken, ekipler, Toptepe Aile Gazinosu alt tarafında bulunan kafenin önünden başalayarak, Ekinsarı ve Söğütlü'den geçerek Bahçekahve'ye ulaştılar.Hızla süren çalışmalarda  hafta boyu, Atatürk Okulu'nun önünden devam ederek Gökçen Efe Meydanı'nın oradan da Mehmet Çoban Bulvarının sıcak asfaltla kaplanmasıyla yollar komple yenilendi.



Yine ilçemizde devam etmekte olan Tire Belediyesi ekipleriyle Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin el birliğiyle yürüttüğü üretim yolları iyileştirme ve asfaltlama çalışmaları da hız kesmiyor. Belediyemizce alt yapı problemleri çözülen, gerekli yerlere yerleştirilen köprü ve büzlerle de su baskınlarının önlendiği Sineklikuyu mevkii üretim yollarında, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler asfaltlama işlemine geçtiler. Geçtiğimiz gün Sineklikuyu Mevkiine gelen  Bele-diye Başkanı Tayfur Çiçek, çalışmaları yerinde izledi, incelemelerde bulundu. Başkan Çiçek çalışmalarla ilgili olarak: "Tire için çalışan, Tire için faydalı işler yapan, katkı koyan herkese minnetarız. Çalışmalar hızla devam edecek. Biz ilçemiz içim, vatandaşımız için çalışıyoruz, Tireli hemşehrilerim her şeyin en güzelini hak ediyorlar" dedi.

Editör: Haber Merkezi