Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Tire’nin derelerinde yaptığı çalışmalara devam ediyor. Tire Belediyesi’nin koordinesinde yapılan çalışmalar vatandaşları da memnun ediyor.


Tire Belediye Basın


İzsu Dereler Bakım ve Körfez Tarama Şube Müdürlüğü ekipleri bilindiği üzere daha önce, Hasançavuşlar, Ayaklıkırı, Yenioba ve Sarılar Köyleri’nde bulunan derelerin temizliğini yaparak daha sonra da şehir merkezindeki Beyler Deresi’ni ele almıştı.

Kademeli ve aralıksız olarak çalışmalarına devam eden ekipler son olarak da Yamandere, Dağdere, Saruhanlı ve Gökçen üst mevkilerinde bulunan derelerde temizlik bakım ve ıslah çalışmalarını tamamladı. Küçükburun ve Dündarlı arasında bulunan üretim yolunda da çalışmalara başlayan ekipler yol üzerinden akan suyun, dereye akışını sağladı.

İzsu ekipleri ile birlikte tüm çalışma alanlarında bulunan Tire Belediyesi Muhtarlar Birimi Müdürü Fikret Bük çalışmaların kademeli olarak, aralıksız devam edeceğini ifade ederek ‘’Yeni yasa ile Köylerimizin mahalle olmasıyla, Tire Belediyesi olarak faaliyet alanımız genişledi. Aynı yasa ile büyükşehire de bağlanmamızla yeni faaliyet alanlarımızdaki hizmet akışında hızlanma oldu. Bizler muhtarlıklar müdürlüğü olarak Belediye Başkanımız Sayın Tayfur Çiçek’in talimatlarıyla üreticimiz, köylümüz ve Tire Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında köprü vazifesi görüyoruz. Amacımız bizlerden istenileni en kısa zamanda en iyi şekilde vatandaşlarımıza aktarmak’’ diyerek en alt kademden en üst kademeye kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’’ dedi.  

Editör: Haber Merkezi