Zincirlikuyu mevkii, Çiniyeri, Boynuyoğun, Tekke ve Mahmutlar Köyleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Duran "Bizim için asıl olan vatandaşımızın ne istediğidir. Asıl makam sahibi sizlersiniz. Ben ve belediye çalışanları sizlere hizmet için varız. Herşey vatandaşımız için " dedi.

HAYATTA HİÇBİR İŞİMİZ KOLAY OLMADI

Tire Belediyesi'ni beklediklerinden daha kötü bir yapıda bulduklarını ifade eden Başkan Duran " Bizlere söylenen borçsuz bir belediye olduğu idi. Keşke öyle olsaydı. Yaklaşık 60 milyon TL borcun içinde bunun yanı sıra en üst mahkemede sonuçlanmak üzere olan yaklaşık 30 milyon TL'lik ödememize sebep olacak tazminat davaları , işletmeleri komple zarar eden, idari ve mali disiplinden uzak bir belediye ile karşılaştık. Sizler beni zor bir dönemde belediye başkanı olarak seçtiniz. Gerçi bu hayatta hiçbir işimiz kolay olmadı. Allah'ın izni sizlerin desteği ile bu zorlukların üstesinden geleceğiz" dedi.

BELEDİYEDEN NEMALANMA DÖNEMİ SONA ERMİŞTİR

Göreve gelir gelmez idari ve mali disiplin uyguladıklarını dile getiren Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "Tire Belediyesi'nde artık belediyeden nemalanma dönemi sona ermiştir. Belediyenin işleri ahbap çavuş ilişkisi içinde değil, yasal, mevzuata dayalı yapılıyor. Canlı yayınlanan ihaleler sonucu en uygun fiyatı veren firmalarla çalışıyoruz. Bu şekilde de çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi