Ziyaretlerin olumlu geçtiğini ve çok yakın zamanda geri dönüş olacağını ifade eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran kurum temsilcilerine yakın ilgi ve alakaları için teşekkür etti.

İLK ZİYARET İZMİRGAZ'A

Başkan Duran ilk ziyaretini İZMİRGAZ Genel Müdürü Ahmet Yetik'e yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi Ak Partili Meclis üyesi Ali Ayyıldız, Tire Belediye Başkan yardımcısı Sefa Yıldırım bu ziyarette Başkan Duran'a eşlik etti.

ZİYARETLER BÜYÜKŞEHİR BÜROKRATLARI İLE DEVAM ETTİ

İZMİRGAZ ziyareti sonrası Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratlarını ziyaret etti. Başkan Duran, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Barış Karcı, Katı Atık Daire Başkanı Fatma Mesutgil, Fen İşleri Daire Başkanı Özgür Ozan Yılmaz görevlerine yeni atanan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Ertuğrul Tugay ve İZSU Genel Müdürü Aysel Özkan'a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

SON ZİYARET GENEL SEKRETER GÖKÇE'YE

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran İzmir programını İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ziyareti ile sonlandırdı. Başkan Duran, Genel Sekreter Gökçe ile yapılması planlanan hizmetleri görüştü. İl ve ilçe belediyeleri olarak uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Duran "Gerek birlikte, gerek de belediyemiz koordinesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, yapılmasını istediğimiz hizmetler hakkında görüşmeler gerçekleştirdik. Bizim açımızdan verimli geçen görüşmeler oldu" dedi.

Editör: Haber Merkezi