Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, vatandaşların belediyedeki işlerinin daha hızlı yürümesi için yeni bir uygulama başlattı.

Tire Belediye Basın

Yeni uygulamayla her gün bir CHP’li meclis üyesi mesai saatleri içerisinde meclis odasında bulunarak halkla istişare halinde olacak. 20 Mayıs tarihinde başlayan uygulamada şu ana kadar Ahmet Küçükler, Bahadır Öztürk, Coşkun Koç, Kamil Taşal, Mustafa Önem ve Sezer Konursay görev yaptı. Mustafa Güngör, Mehmet Hızlan, Nazmi Öztüzün, Nazmi Bezci, Necmettin Uçmaz ve Nurdan Karaoğlanoğlu da önümüzdeki günlerde uygulamada görev alacaklar.

Meclis üyelerine verilen görevle ilgili açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek,’’ başlattığımız uygulama ile her gün farklı bir meclis üyesi arkadaşımız burada mesai saatleri içinde görevlerini ifşa edecekler. Amacımız halkımızla, meclis üyelerinin istişaresini aktarmak. Burada sadece vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için değil aynı zamanda yapılan hizmetlerin de halkımıza aktarılmasını sağlayacağız’’ dedi.

Konuyla ilgili meclis üyeleri adına açıklamalarda bulunan CHP’li Tire Belediye Meclis Üyesi Kamil Taşal, sürekli olarak devam edilecek bu uygulamada, belirlenen tarihlerde meclis üyeleri olarak görev yapacaklarını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü ;’’Belediye başkanımız Sayın Tayfur Çiçek belediyenin giriş katında, vatandaşlarımızın bizlere ulaşabileceği en uygun yerde oda tahsisi yaptı. Burada yapılanları ve yapılması istenenleri rapor halinde iki nüsha olarak hazırlayacağız. Bir nüshasını belediye başkanımıza bir nüshasını da partimizin yetkili organlarına ileteceğiz. Meclis alt komisyon toplantılarını da burada yapacağız. Bu oda tüm meclis üyeleri için tahsis edilmiştir. Sadece Cumhuriyet Halk Partili değil, diğer partilere mensup meclis üyesi arkadaşlarımız da bu odayı kullanabilecekler.

Editör: Haber Merkezi