Tire Belediyesi Zabıta Müdürlüğü vatandaşlar tarafından daha kolay ulaşılabilir olmak için 153 Alo Zabıta Hattını hizmete geçirdi. 
Tire Belediye Basın

Tire Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne daha kolay ulaşmak isteyen vatandaşlar sabit hatlardan 153 ya da tüm operatörlerden  0232 511 15 85 numaralı telefonları arayabilecekler. Eski sistemde önce belediyeyi oradan da müdürlüğün bulunduğu dâhili hat numaralarını tuşlamak mecburiyetinde kalan vatandaşlar, yenilenen sistemde direk Zabıta Müdürlüğü’ne ulaşabilecek. 


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tire Belediyesi Zabıta Müdürü Tarık Bolpaça ‘’Alo 153 Zabıta hattı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Vatandaşlarımız mesai saatleri içerisinde görevli arkadaşlara mesai saatleri sonrasında ise nöbetçi olan zabıta personeline bu numaralardan direk ulaşabilecekler. Daha yaşanılabilir bir kent olma yolunda tüm hızımızla çalışmalara devam ederken vatandaşlarımızdan gelecek olan istek, şikayet ve dilekler bizler için çok önemli, onların görüş ve istekleri önceliğimizdir’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi