Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun yayımladığı kararnameyle Didim Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. Çoban’ın yerine ise Gaziantep Cumhuriyet Savcısı Çetin Yılmaz atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin 2018 Yılı Ana Kararnameleriyle 3 bin 320 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Bu kapsamda halen Didim’de görev yapan 3 Savcı ile 1 hakimin tayini çıkarken, yerlerine ise 4 Savcı ile 1 Hakim atandı.

Didim Cumhuriyet Başsavcı Fatih Çoban Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığına atanırken yerine ise Gaziantep Cumhuriyet Savcısı Çetin Yılmaz Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı.

Didim Cumhuriyet Savcısı Köksal Sekmen Eskişehir Cumhuriyet Savcılığına, Didim Cumhuriyet Savcısı Hikmet Bilgil ise Mersin Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Kararnameyle Didim Hakimi Ceyda Azap Küçükçekmece Hakimliğine, Söke Hakimi Sunel Öner Türköz ise Didim Hakimliğine atandı.Ağrı Tutak Cumhuriyet Savcısı Sevgi Sarı Didim Cumhuriyet Savcılığına, Çat Cumhuriyet Savcısı Gökhan Demirci Didim Cumhuriyet Savcılığına ve Varto Cumhuriyet Savcısı Ersin Ülger ise Didim Cumhuriyet Savcılığına atandı.
Kaynak: iha