Ercan ÇELİK

Olay Turgut Özal Bulvarı’nda Lale Park Kavşağı’nda meydana geldi. Sık sık kazalara sahne olan kavşakta bu kez bir otomobil ve motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü yaralandı.

Görgü tanıklarının iddiasına göre olay şu şekilde gerçekleşti; Ünal Ezgin (21) yönetimindeki 35 JES 71 plakalı motosiklet Turgut Özal Bulvarı’nda Kesikbaş istikametine seyir halindeydi. Bu esnada Gültekin Başargan Caddesi’nde seyir halinde olan Ergün Duran yönetimindeki 42 ZE 433 plakalı otomobil, bir anda Turgut Özal Bulvarı’na çıktı. Bu esnada motosiklet sürücüsü korna basıp, fren yapsa da kazanın önüne geçebilmesi mümkün olmadı ve otomobilin sağ tarafından çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü, yaralandı.

Çevreden kazayı gören vatandaşlar, hemen yaralı motosiklet sürücüsünün yardımına koştular. Olay yerine kısa süre içinde ulaşan 112 ekibi, ilk müdahalesini yaptıktan sonra yaralıyı Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdılar. Burada tedavi altına alınan yaralı motosiklet sürücüsü Ünal Ezgin’in hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

ÇEVRE SAKİNLERİ TEPKİLİ

Öte yandan olay yerine toplanan çevre sakinleri, Gültekin Başargan Caddesi ve Turgut Özal Bulvarı’nın kesiştiği Lale Park Kavşağı’nın sürekli bu tarz kazalara sebep olduğunu belirterek, yetkililerin buraya acil çözüm üretmesini istediler.

Editör: Haber Merkezi