Tire Çukurköy’de yaşayan ve yaklaşık 10 günü aşkın bir süre önce öldüğü sanılan yaşlı adamın çürümeye başlayan cesedini Kuşadası’nda ikamet eden ve köydeki bahçesine bakmak için gelen üvey oğlu buldu.

Çiftçilikle uğraşan ve yalnız başına Tire’nin Çukurköy mahallesinde yaşayan Metin Kaya (73) isimli vatandaşın cesedi bulundu. Talihsiz adamın Kuşadası’nda yaşayan üvey oğlu Ahmet Soylu (35) tarafından bulunan cesedin çürümeye başladığı görüldü. Yaşlı adamın tahminen en az 10 gün kadar önce öldüğü sanılmakta.

ÖLMÜŞ BEDENİ GÜNLERCE DIŞARI KALMIŞ
İkisi öz, biri üvey toplam 3 erkek çocuğu olan ve eşini kaybetmiş olan yaşlı adamın çocukları ile küs olduğu ve üç çocuğunun da ondan uzakta yaşadığı öğrenildi. Son olarak Kuşadası’nda yaşayan üvey oğlu tarafından 2 hafta önce köyde görülen talihsiz adamın yaşadığı köyde de çok fazla arayan soranın olmaması, cesedinin günlerce dışarıda kalmasına ve çürümesine sebep oldu.
Babasının evinin önünde kapının başında yatar vaziyette gören ve büyük bir üzüntü ve şaşkınlık içinde öldüğünü anlayan üvey oğlu durumu derhal Jandarmaya bildirdi. Bölgeye giden Jandarma ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Talihsiz adamın cesedi, kesin ölüm sebebi bulunmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Editör: Haber Merkezi