Tire Adnan Menderes Mahallesi sınırları içinde kalan ovalık alanda bir bahçenin içine yaptığı naylondan barakada yalnız başına yaşayan Erkan Yılmaz isimli vatandaş, dün sabah barakasının önünde ölü olarak bulundu.

Ergün ÇELİK

Yalnız yaşayan Erkan Yılmaz isimli 68 yaşındaki vatandaş, ovalık alanda kurduğu barınak olarak kullandığı naylondan barakanın önündeki divanda ölü olarak bulundu. Bölgede arazisi ve bahçesi bulunan kişilerin tanıdığı ve zaman zaman yiyecek ve çeşitli eşyalar vererek destek olduğu talihsiz adamın astım, kalp, bronşit gibi çeşitli rahatsızlıkları olduğu öğrenildi.

NAYLONDAN YAPILMIŞ BARAKADA YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORDU
Evli gözüken, fakat eşinden ayrı yaşayan yaşlı adamın 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. Adnan Menderes Mahallesi sınırları içinde yer alan, Suluirim Mevkii olarak adlandırılan bölgede başkasına ait bir bahçeye kurduğu naylondan barakanın içinde yaşayan yaşlı adamın ’65 yaş aylığı’ denilen yaşlılık maaşı aldığı ve kendisini tanıyan bazı yardımsever vatandaşların yaptığı yiyecek ve eşya yardımları ile yaşam mücadelesini sürdürdüğü belirtildi.

KENDİSİNİ SAĞ OLARAK GÖREN SON KİŞİ, CESEDİNİ DE BULAN KİŞİ OLDU
Dün sabah saat 08:00 sıralarında, barakanın yanı başındaki yoldan bahçesine doğru giderken, cesedi gören Mustafa Gül (56) isimli vatandaş, aynı zamanda kendisini sağ olarak gören son kişi. Mustafa Gül, önceki gece saat 21:30 sıralarında bahçeden eve dönerken, kendisini orada gördüğü kısa bir süre görüşüp selamlaştıktan sonra yanından ayrıldığını belirtti.
Bölgede inceleme başlatan Tire Cumhuriyet Savcılığı, talihsiz adama ait cesedin otopsi için İzmir’e gönderilmesine karar verdi. Jandarma ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Olayın duyulması sonrası Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Hüsnü Akaydın ve kendisini tanıyan bazı vatandaşlar olay yerine geldi.

Editör: Haber Merkezi