Tire’de önceki gün meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile bir motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.



Tire’de önceki gün öğleden sonra 16:30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile bir motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Edinilen bilgilere göre kaza şu şekilde meydana geldi. Ömer Faruk Karataş (20) yönetimindeki “35 M 3515” plakalı otomobil, TOKİ Mahallesi’nde gitmek için ‘Doğu Çevre Yolu’ olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndan taki ‘ova’ yoluna geçti. Ova yolunda yaklaşık 1300 metre kadar ilerledikten sonra karşısına çıkan virajı dönmek isterken karşı şeride geçen otomobil, karşı şeritten gelen Cafer Taşer (36) yönetimindeki “35 YCP 97” plakalı motosikletle birden karşı karşıya kaldı. 


VİRAJDA KARŞI KARŞIYA GELİNCE ÇARPIŞMA KAÇINILMAZ OLDU
Aniden karşı karşıya gelen hareket halindeki iki araç, çarpışmaktan kurtulamadı. Kazada her iki araçta da maddi hasar oluşurken, motosiklet sürücüsü kazada yaralandı. Otomobil sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Kazazede motosiklet sürücüsü Tire Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma trafik timleri olay yerinde gerekli incelemelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi