Ercan ÇELİK

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü, Tire’de uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Ard arda gerçekleştirilen operasyonlarla Tire’nin pek çok noktasında zehir tacirlerine darbe üstüne darbe indiren Tire polisi, geçtiğimiz gün Turan Mahallesi’nde yaptığı operasyonda uyuşturucu ticareti yapan bir şahsı yakaladı.

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, yaptıkları özel çalışmayla, Turan Mahallesi’nde yaşayan 45 yaşındaki S.B. isimli şahsın uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, geçtiğimiz akşam saat 23:00 sıralarında şüpheli S.B.’nin evinden, elinde siyah bir poşetle çıktığını gördü. Hemen şüpheliyi elindeki poşetle birlikte yakaladılar. Polisi gören şüpheli, poşeti atmaya çalışsa da polislerin dikkati sayesinde yakayı ele vermekten kurtulamadı.

Poşeti açan polisler, poşet içerisinde 9 adet “fişek” diye tabir edilen satışa hazır esrar maddesi ve uyuşturucu satışından elde edildiği iddia edilen 765 lira paraya el koydu.

Şüpheli şahıs, uyuşturucu ve paralarla birlikte emniyete götürüldü. S.B. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Ödemiş Cezaevi’ne gönderildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ “MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR”

Konuyla alakalı açıklama yapan Tire İlçe Emniyet Müdürü Hasan ÖZGE : ‘‘Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları için ekiplerimiz gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışıyorlar. Huzur ve güvenle özdeşleşmiş ilçemizden tüm ülkenin sorunu olan uyuşturucu kavramını kazıyabilmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Bu konuda son zamanlarda yaptığımız seri operasyonlara devam edeceğimizi herkesin bilmesini isterim. Ancak bu konuda vatandaşlarımızın bizlere yapacakları ihbarlar, bu sorunla el birliği ile mücadele etme kapsamında önem taşımaktadır.’’  dedi.

Editör: Haber Merkezi