Tire’de meydana gelen trafik kazasında yoldan çıkan otomobil, yol kenarındaki çalılara takılı kalarak uçuruma düşmekten son anda kurtuldu.

 

Ercan ÇELİK

 

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı saat 19:30 sıralarında Tire’yi İncirliova ve Aydın’a bağlayan dağ yolunda bir trafik kazası meydana geldi. Toptepe’nin hemen üstünde gerçekleşen kazadan, sürücü büyük şans eseri herhangi bir yara almadan kurtuldu.

Dağ yolunda seyir halinde olan Emin Ceylan (44) himayesindeki 35 T 0059 plakalı otomobil, yağışlı hava sebebiyle kayganlaşan ve oldukça keskin virajları olan yolda bir anda kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil yoldan kayarak, yol kenarında bulunan çalılıklara asılı kaldı. Büyük şans eseri çalıların üzerine takılı kalan araç, çalılar sayesinde metrelerce yükseklikten aşağıya düşmekten kurtuldu.

Aracın içinden kendi imkanlarıyla çıkmayı başaran sürücü Ceylan, bir anda direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ve aracın yoldan çıktığını belirtti.

Olay yerine intikal eden 112, AKS ve Jandarma ekipleri olayla ilgili incelemelerde bulunup, gerekli güvenlik önlemlerini aldılar. 

Editör: Haber Merkezi