Ergün ÇELİK

Tire’ye bağlı Dereli Köyü’nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen traktör kazasında, traktör sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

İddiaya göre olay şu şekilde meydana geldi; Tire Belediyesi’nde uzun yıllar iş makinesi operatörü olarak görev yapan 55 yaşındaki Mehmet Erol Daylar, Dereli Köyü’ne 4 kilometre uzaklıkta bulunan Hoyuk mevkiindeki kendine ait bahçesine gitmişti. Burada bahçe evinin yakınlarında bulunan, engebeli ve yamaç arazideki tarlasını sürüyordu. Traktörün arka kısmında bulunan tırmık makinesi, hareket halindeyken yolun kenarındaki yükseltiye çarpınca, traktör kontrolden çıktı ve devrildi.

Talihsiz adam, traktörün ilk devrildiği noktada hayatını kaybederken, traktör taklalar atarak 100 metre aşağıdaki incir bahçesinde durabildi. Yakındaki bahçe evinden gürültüyü duyarak olay yerine koşan eşi Gülsüm Daylar, acı manzara ile karşılaştı. Hemen durumu 112’ye bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine ulaşan 112 ekiplerinin yapabileceği bir şey kalmamıştı.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlatırken, evli ve 2 çocuk babası Mehmet Erol Daylar’ın ölüm haberini alan yakınları ve neredeyse tüm belediye personeli, olay yerine akın etti.

Cumhuriyet Savcısı, olay yerinde incelemelerini sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi