Tire İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı motorize polis ekibi ile süt kamyonun karıştığı trafik kazasında iki polis yaralandı.

 

Ergün ÇELİK

 

Olay bugün saat 14:00 sıralarında Ekinhisarı Mevkii’nde meydana geldi. İddaya göre olay şöyle gerçekleşti; İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı motosikletli polis ekipleri rutin devriye görevindeydi. Akın Korkmaz ve ekip arkadaşı Murat Okumuş, 35 A 9148 plakalı polis motosikleti ile Ekinhisarı Mevkii’nden Toptepe Yolu istikametine doğru seyir halindeydi. Bu sırada aynı yol üzerinde bulunan Bayram Duru yönetimindeki 35 YHC 15 plakalı süt tankeri U dönüş yapmak istedi. Motosikletli polisler karşılarına çıkan süt tankerine çarpmamak için elinden geleni yapsalar da hızla süt tankerine çarptılar.  Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan polislerden arkada yolcu olarak bulunan Murat Okumuş vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaşanan kazanın ardından kısa sürede olay yerine intikal eden 112 Ambulans Servisi yaralı polisleri alarak Tire Devlet Hastanesi’ne götürdü.

 

EMNİYET MÜDÜRÜ FATİH KİREMİTÇİ OLAY YERİNE GELDİ

Yaşanan kazanın ardından Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi olay yerine gelerek yaralı polislere destek olurken bir yandan da kaza ile ilgili incelemelerde bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı .








Editör: Haber Merkezi