Dün gece Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazası’nda 1 ağır 3 Tireli yaralandı. Meydana gelen trafik kazası Tire’de ülkücü camiayı derinden sarstı.


Ergün ÇELİK


Önceki gün Tire’den özel bir araçla yola çıkarak Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin düzenlediği iftar programına katılan Tireli ülkücüler, dönüş yolunda Afyonkarahisar’da trafik kazası geçirdi. Tireli Ercivan Uçaner’n kullandığı araçta Kütahya Ülkü Ocağı Başkanı Tire Çarşı esnaflarından Ali Koçlar’ın oğlu Abdullah Buğra Koçlar ve Tireli organizatör Muzaffer Baybars’ın kardeşi Akın Keşan da bulunuyordu. Kazanın nasıl gerçekleştiği ile ilgili henüz net bilgi bulunmazken araçta yolcu olarak bulunan Abdullah Buğra Koçlar’ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Öte yandan Akın Keşan ve Ercivan Uçaner’in vücutlarında kırıklar olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Yaşanan kazanın ardından Tire Ülkü Ocağı Yöneticileri ve AfyonKarahisar bölgesindeki tüm Ülkü Ocağı yetkilileri yaralıların tedavi gördüğü hastanelere akın etti.


“AİLEMİZİN FERTLERİNE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ”

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Atakan Duran da kısa bir açıklama yaptı. Duran yaptığı açıklamada; “ Milliyetçi Hareket Partisi büyük bir ailedir. Bu büyük ailemizin fertleri olan üç kardeşimiz Ankara dönüşü Afyonkarahisar’da trafik kazası geçirdiler. Yaralı olan kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyoruz” şeklinde konuştu.








Editör: Haber Merkezi