Tire’de gözü dönmüş hırsızlar tarafından 6 ay içinde 3 farklı motosikleti çalınan bir vatandaş hırsızlara isyan etti. ‘Geri getirin yarı parasına ben satın alayım’

Önceki gün Tire’de yaşanan bir hırsızlık olayı şanssızlığın bu kadarına da pes dedirtti. Tire Belediyesi’nde işçi olarak çalışan 24 yaşındaki Uğur Ulu isimli vatandaş, 6 ay içinde tam 3 farklı motosikletini çaldırarak Tire’nin en şanssız insanları arasına girdi. 
4 Eylül Mahallesi Yağhane Caddesi’nde oturan Uğur Ulu, ilk motosikletini 2017 Yılı’nın Temmuz Ayı’nda evinin önünde çaldırdı. İlk motosikletinin çalınmasından ardından kendine yeni bir motosiklet daha alan Ulu, yeni motosikletini sadece 3 ay kullanabildi.
Şanssız vatandaşın ikinci motosikleti ise 2017 Yılı’nın Ekim Ayı’nda yeniden hırsızların hedefi oldu. Yaşanan olayın ardından artık son olması dileğiyle yeni bir motosiklet daha alan Ulu, bu sefer de hırsızların hedefi oldu. Şanssız adamın son motosikleti de önceki gün evinin önünden hırsızlar tarafından çalındı. Her üç hırsızlık olayı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Polis şimdi her yerde gözü dönmüş motosiklet hırsızlarını arıyor. 6 ay içinde satın aldığı 3 motosikleti de hırsızlar tarafından çalınan şansız vatandaş, çareyi hırsızlara seslenmekte buldu.

‘GERİ GETİRİN YARI PARASINA BEN ALAYIM’
Yaşadığı mağduriyetlerle ilgili Tirevizyon’a konuşan Uğur Ulu, Maddi ve manevi olarak yeni motosiklet almaktan yorulduğunu söyledi. Hırsızlara seslenmeyi de ihmal etmeyen Ulu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Son 6 ayda tam 3 motosikletim çalındı. Ben buradan hırsızlara sesleniyorum. Diğer 2 motosikletten vazgeçtim ama yarı parasını vereyim en azından en son çalınan motosikletimi geri getirsinler. Ben başka bir şey istemiyorum.  Böyle bir şey kimsenin başına gelmez. 3 farklı motosikletim aynı yerden çalındı. Her çalınma olayının kamera kayıtları da mevcut. Buradan yetkililere de sesleniyorum. Bu konunun bir an önce gereği yapılsın. Şu anda toplam zararım 12 BİN TL civarında. Motosikletim bulunmazsa kendime yeni bir motosiklet daha alacağım ama ne gücüm kaldı ne takatım. Ben çalışan biriyim motosiklete ihtiyacım var. Aynı şeylerin başıma gelmesinden korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum”


 

Editör: Haber Merkezi