Ergün ÇELİK

Olay bugün Tire'de Hisarlık Köyü'nde meydana geldi. Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Tireli polis memuru Mehmet Şahin (51), iddiaya göre sabah saatlerinde kurban eti yedi. Daha sonra rahatsızlanan ve ağrı şikayetiyle acil servise kaldırılan Mehmet Şahin, kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti.

“TEŞKİLATIMIZIN EN İYİ MEMURLARINDANDI”

Evli ve 2 çocuk babası Mehmet Şahin’in ölüm haberi başta emniyet camiası olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğarken, cenaze evinden çıktıktan sonra HaberTire Gazetesi’ne konuşan Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, “Mehmet Şahin, teşkilatımızın en iyi memurlarından biriydi. Bayramın mutluluğunu yaşarken bugün aldığımız telefonla acı haberi öğrendik ve şok olduk. Kardeşimin ölüm haberi hepimizi yasa boğdu. Hem şahsım hem de Ödemiş Emniyet Müdürlüğü adına merhum kardeşimize yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum. Allah geride kalanlar sabır versin.” Dedi.

CENAZESİ TİRE’DE DEFNEDİLECEK

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Mehmet Şahin’in cenaze namazı ise yarın öğle vaktinde Yeniceköy Hamza Ağa Camii’nde kılınacak.

Editör: Haber Merkezi