Muğla'nın Bodrum ilçesi Göltürkbükü'nde önceki gün sabah saatlerinde korkunç bir cinayet meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir balık çiftliğinde çalışan Hasan Yanık (39) ve Hamdi Ekim Serdaroğlu'nun (26) kaldığı lojmandan silah sesi geldiğini duyan vatandaşlar jandarmayı aradı.

Lojmana gelen jandarma ekipleri, Yanık'ın ve Serdaroğlu'nun başından vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Pompalı tüfekle cinayeti işlediği tespit edilen kişi için arama çalışması başlatıldı. Yaya olarak kaçtığı sanılan zanlının yakalanması için iz takip köpekleriyle arama yapıldı ve bölgedeki MOBESE kameraları incelendi. Öte yandan, lojmana gelen 40 yaşlarındaki bir kişinin Hasan Yanık'la tartışmaya başladığı, tartışmanın kısa sürede tekme tokatlı kavgaya dönüşmesinin ardından saldırganın otomobilinde bulunan pompalı tüfekle Hasan Yanık'a ve kendisine engel olmak isteyen Hamdi Ekim Serdaroğlu'na ateş ettiği öğrenildi.

CENAZESİ TİRE'DE DEFNEDİLECEK
Tire'ye bağlı Derebaşı Köyü'nden olan Hasan Yanık 1 yıldır Bodrum'da bir balık çiftliğinde çalışıyordu. Yanık'ın cenazesi Derebaşı köyünde kılınacak namazın ardından defnedilecek. 


Editör: Haber Merkezi