Tire Adliyesi’nde mübaşir olarak görev yapan Mestan Kaçar ismindeki genç adam, evinde ölü olarak bulundu. Bugün işe gitmeyince durumdan şüphelenip evine giden arkadaşları tarafından bulunan genç mübaşirin ölümü, ailesi ve iş arkadaşları üzerinde derin bir üzüntü yarattı.

Ergün ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA


Tire Adliyesi Asliye Hukuk Mahkemesi’nde mübaşir olarak görev yapan Mestan Kaçar (35) isimli vatandaş, evinde ölü olarak bulundu. Edinilen bilgiler göre; işe gitmeyen genç adamın iş arkadaşları belli bir süre geçtikten sonra kendisine telefonla ulaşmak istedi. Fakat telefona cevap verilmeyince, genç adamın yalnız yaşadığı Yeni Mahalle Güven Caddesi No: 15/4 adresindeki evine gidildi. Kapı zilini uzun uzun çalan fakat bir cevap alamayan arkadaşları, balkon camından eve girdiklerinde, acı durumla karşılaştılar. Genç adamı yatağında ölü olarak buldular. Genç adamın sabaha karşı saat 04:00 – 05:00 sıralarında ölmüş olabileceği düşünülmekte.


ADLİ TIP’TAN GELECEK SONUÇ, NEDEN ÖLDÜĞÜNÜ AÇIKLAYACAK
Olayın duyulması sonrası genç adamın iş arkadaşları ve ile akrabaları evin bulunduğu adrese akın etti. Genç adamın gözü yaşlı ağabeyi Yaşar Kaçar, bildiği kadarı ile kardeşinin herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığını ifade etti. Mestan Kaçar’ın naaşı İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kendisini tanıyanlar tarafından sessiz, iyi kalpli biri olarak tanımlanan genç adamın neden öldüğü, Adli Tıp’ta yapılacak otopsi sonrasında belli olacak. 


HABER VİDEOSU:


Editör: Haber Merkezi