Tire’de meydana gelen trafik kazasında, motosikletle kaza geçiren 16 yaşındaki Fırat Çerçi, hayatını kaybetti.

 

Gökçen Lisesi 10. Sınıf öğrencisi olan Fırat Çerçi (16) yaklaşık 15 gün önce arkadaşı Murat S’nin kullandığı motosiklet ile Doyranlı yakınlarında trafik kazası geçirmiş ve talihsiz genç kaldırıldığı Manisa Celal Bayar Üniversitesi hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Doktorların tüm çabalarına rağmen girdiği komadan çıkamayan Çerçi, kazadan 14 gün sonra hayatını kaybetti.

 

 

ÇERÇİ’NİN ACI GÜNÜ

Aynı gün kayınpederi Hamza Güleryüz’ü kaybeden Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi trafik kazasında ölen kuzeninin oğlu 16 yaşındaki Fırat Çerçi’yi ise Tire’de toprağa verdi.

22. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili ve Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi aynı gün çifte acı yaşadı. Kayınpederi Hamza Güleryüz’ü kaybeden Çerçi, Tire’nin Doyranlı mahallesinde yaşayan kuzeni Nadir Çerçi’nin (42) trafik kazasında hayatını kaybeden 16 yaşındaki oğlu Fırat Çerçi’yi Tire’de toprağa verdi. Henüz hayatının baharında hayatını kaybeden talihsiz gencin cenazesi ailesi tarafından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi’nden alınarak, öğle saatlerinde Doyranlı’ya getirildi. Cenaze, helallik alınması için evinin önüne getirildiğinde anne Bahriye ve baba Nadir Çerçi fenalık geçirdi. Doyranlı köy camisinde, Cuma namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından talihsiz genç feryatlar arasında köy mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye, Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunus Emre Belediye Başkan Yardımcıları Ramiz Şiyak, Hakan Yeşilbaş, Tire Belediyesi eski Başkanı Mehmet Sıtkı İçelli, ile çok sayıda vatandaş katıldı. cenazede öğretmenleri ile birlikte saf tutan Gökçen Lisesi öğrencileri arkadaşlarını toprağa verirken göz yaşlarını tutamadı.


Editör: Haber Merkezi