İzmir'de polisin hizmet kalitesini ve görevde verimliliği artırma hedefiyle geçen yıl başlatılan "ayın polisleri" uygulamasında, Asayiş Şube, Konak ve Tire Emniyet Müdürlüklerinde görevli 4 polis ödüllendirildi.

Aynı uygulamada eylül ayının polisleri arasında da Tire’de Fetö operasyonlarındaki başarısından dolayı memur Adil Aydın, ödül almıştı. Bu ay yine Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden bir polis memuru ayın polisi seçildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından geçen yıl başlatılan uygulamada, kasım ayının başarılı polisleri, oluşturulan komisyon tarafından belirlendi.

Buna göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Erkan Işık ve polis memuru Sezgin Penüşlü gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı, "ayın asayiş polisleri" olarak belirlendi.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Hakan Kesin, 2 farklı adreste sahte içki üretildiğinin tespiti ve şüphelilerin yakalanması sırasında gösterdiği başarıdan dolayı "ayın merkez ilçeler polisi", Tire İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Muhsin Yurttaş, uyuşturucu operasyonunda gösterdiği başarıdan dolayı "ayın dış ilçe polisi" oldu.

 

Polislerin ödülleri, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın tarafından makamında düzenlenen törenle verildi.


Editör: Haber Merkezi